Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre

Om Hem, villa & bostadsrätt
Köp din biljett här

Välkommen till Nordens största boendemässa

Hem, villa & bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Här bjuder vi våra besökare på rådgivning, kunskap och inspiration.

Här finns allt för hemmet under ett och samma tak!

Rådgivning
Ta med dig ritning, foton eller tankar och idéer att diskutera med våra experter på plats. Oavsett om du ska bygga hus, renovera hemma eller behöver hjälp med färg och form i inredningen så har vi personer på plats som kan ge dig tips och råd.

Kunskap
Vi är en plats för kunskap där du som besökare får svar på dina frågor och funderingar. Du får lära dig att hantera verktyg rätt, vad det innebär att vara med i en bostadsrättsförening, hur man renoverar köket på bästa sätt och mycket mer.

Inspiration
Inspireras till att förnya ditt hem, bygga nytt hus, måla om, möblera om och mycket mer. Bli en bättre hemmafixare, få nya idéer till hur du kan planera din trädgård, inspireras till att bygga egna lösningar till ditt hem och mycket mer.

2017 besökte omkring 10 000 personer mässan. Vi har omkring 150 utställande företag. Vi är Västsveriges bredaste boendemässa med ett brett utbud av utställare inom produktområdena bostadsrätt, bygg, energi, hemelektronik, inredning, el/design och funktion, kök och förvaring, utemiljö, vvs och bad med mera.

För alla mat- och dryckesälskare
Hem, villa & bostadsrätt i Göteborg har även produktområdet mat och dryck. Här får du provsmaka viner, ostar och gå på vinprovningar. Läs mer om mat- och dryckesområdet här »

Träffa våra profiler
Våra profiler som finns på plats under mässan är snickaren och tv-profilen Björn Christiernsson, inredaren och programledaren Isabelle McAllister, hantverkarna och tv-profilerna Pirre & Mackan och trädgårdsmästaren Linda Schilén. På mässan får du träffa profilerna, bygga tillsammans med dem och ställa dina frågor om inredning, renovering, byggtankar och trädgård.

Profilerna
Pirre, Mackan, Isabelle, Björn & Linda