Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Inflyttningsklar tvåplansvilla uppförs på Hem, villa & bostadsrätt

Hem, villa & bostadsrätt 2015 väntas locka storpublik till Stockholmsmässan 8-11 oktober. Besökarna kommer att för första gången kunna kliva rakt in ett 158 kvm stort hus, en tvåvåningsvilla som fraktas till mässan och sätts ihop under en dag. Husets inredning och material är utvalda av inredaren och designern Jan Rundgren. På plats på mässan finns ett flertal uppbyggda hus bland annat tre Attefallshus, färdiginredda för inspiration.

- Med tvåplansvillan och Attefallshusen på plats kommer besökarna verkligen befinna sig mitt i en spännande husmässa och i år har vi mycket som inspirerar bostadsägare, allt från små inredningsdetaljer till stora husbyggen. Mässan är ett gyllene tillfälle för alla som är engagerade i sitt boende, både för inspiration och för expertkunskap, säger Göran Ekberg som är projektchef för Hem, villa & bostadsrätt.

Bostadsrättens dag lördag 10 oktober

I år flyttar Bostadsrättens dag in på Hem, villa & bostadsrätt. Bostadsrättens dag är ett forum för alla som bor i, funderar på att köpa en bostadsrätt, sitter i styrelsen för en förening eller bara är intresserade av vad det innebär att äga en bostadsrätt. Flera experter är samlade och det kommer finnas möjlighet att få mycket information och möjlighet att ställa frågor.

Kunskap och inspiration på mässans två scener
På kunskapsscenen finns experter på plats för att prata om ämnen som ekonomi, solenergi och vattenskador. På inspirationsscenen kommer inredare och specialister inom färg, form och inredning för såväl inomhus som trädgård att berätta och inspirera. Byggingenjörsbyrån medverkar också där besökarna kan få rådgivning när det gäller mer tekniska frågor rörande ombyggnad, ritningar och bygglagar.

Tv-favoriter på plats
Anders Övfergård, känd som Arga Snickaren och Snickar-Björn, Björn Christiernsson, medverkar på mässans två scener. De ger de bästa tipsen på vad alla bör tänka på innan man bygger om eller bygger till.
 
- Jag vänder mig direkt till hemmafixarna och pratar om de där grejerna som är lätta att missa under resans gång. Även jag som är proffs gör fel och då kan man alltid passa på att lära andra av sina misstag, berättar Björn Christiernsson.
 
Hem, villa & bostadsrätt är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration. Mässan går parallellt med Bak- och Chokladfestivalen och UnderBARA barn 8-11 oktober på Stockholmsmässan.

För mer information besök www.hemochvilla.se eller kontakta:
Göran Ekberg, projektchef goran.ekberg@stockholmsmassan.se, 08-749 43 06
Catarina Oscarsson, pressansvarig, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se, 070-789 43 66

Bilder