Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Hem, villa & bostadsrätt flyttar in på Svenska Mässan den 28 oktober

Sveriges största boendemässa Hem, villa & bostadsrätt slår upp portarna på Svenska Mässan i Göteborg fredag den 28 oktober. Nytt för i år är att mat- och dryckesdelen är en integrerad del av mässan, vilket innebär att under tre dagar kommer alla som är intresserad av mat och boende kunna handla, inspireras och prata med specialister. Precis som tidigare år har mässan ett gediget scenprogram med föreläsare och experter inom såväl boende som mat. Mässan pågår 28-30 oktober på Svenska Mässan.

Det kommer att finnas ett brett utbud med utställare som säljer allt från byggmaterial till de senaste hemprodukterna och besökare kan ta med ritningar och frågor till mässans kunniga expertrådgivare. På plats kan besökaren kika in i olika huslösningar bland annat ett Attefallshus. I Powertool Bar finns byggprofilerna Pirre & Mackan för att ge sina bästa tips och trix och svara på inredningsfrågor.

– Besökarna har chans att ställa frågor direkt till oss på plats i Powertool Bar. Tanken med den här aktiviteten är att man ska få komma fram och lära sig om verktygen och hur man får respekt för dem. Det ska vara roligt att jobba med verktyg och själv tycker jag att snickra och bygga är bland det roligaste som finns, säger Mackan.

På mat- och dryckesdelen kan besökaren proviantera inom mat och dryck. Det går att prova viner och champagne, provsmaka prisbelönta ostar, delikatesser från Italien, kvalitetssäkrat viltkött, choklad, praliner, tryfflar och mycket mer. Vid sidan om matutbudet kommer det även att finnas att handla det allra senaste inom köksredskap.

Under hela lördagen pågår Bostadsrättens dag med seminarier, utbildningar och kurser för föreningens styrelsemedlemmar eller för den som är ägare av en bostadsrätt.

För mer information besök www.hemochvilla.se eller kontakta:
Göran Ekberg, projektchef, goran.ekberg@stockholmsmassan.se, 08-749 41 00
Catarina Oscarsson, pressansvarig, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se, 070-789 43 66

Bilder