Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Mässan Hem, villa & bostadsrätt blir en ännu starkare marknadsplats på flera plan

Till hösten är det åter dags för Hem, villa & bostadsrätt i både Stockholm och Göteborg. På västkusten blir det nyheter som kommer att skapa en ännu starkare marknadsplats och större upplevelser för besökaren. Bostadsrätternas dag blev en succé under sin premiär i Stockholm förra året. I år blir det även en i Göteborg. Mitt kök integreras i varumärket Hem, villa & bostadsrätt i Göteborg för att skapa en helhet för hemmet. Hem, villa & bostadsrätt är 6-9 oktober på Stockholmsmässan samt 28-30 oktober på Svenska Mässan.

Mässan Hem, villa & bostadsrätt arrangeras både i Stockholm och i Göteborg. Förra året startade Bostadsrättens dag i Stockholm, något som genomfördes på mässan tillsammans med föreningen Bostadsrätterna och blev väldigt uppskattat. Den kommer att fortsätta i Stockholm och även genomföras i Göteborg dock i ett mindre format.
- Bostadsrättens dag testades i Stockholm förra året. Konceptet var så bra att vi vill ta med det till Göteborg och erbjuda detta för besökarna även där, säger Ulrika Blomqvist vd för Bostadsrätterna.

Även Villaägarnas Riksförbund kommer delta både i Stockholm och Göteborg.
- Som representanter för villaägare över hela landet är det viktigt för oss att inte bara vara i Stockholm utan vara tillgängliga på fler platser. Vi har ett regionkontor i Göteborg så det kan säkert bli lite aktiviteter, säger Annika Nilsson på Villaägarna.

- Vi är väldigt glada och stolta över att ha bra samarbeten med dessa organisationer, det skapar en ännu starkare marknadsplats, säger projektchefen Göran Ekberg.

Mitt kök Göteborg integreras i Hem, villa & bostadsrätt
Göteborg blir tydligare profilerat med ett varumärke och tre dagar. Vilket gör de tre mässdagarna mer intensiva men inte färre aktiviteter eller möjligheter till att få ta del av kunskap, profiler, rådgivning eller utställare. Nytt för i år är att Mitt kök-mässan kommer att försvinna i Göteborg och istället bli Hem, villa & bostadsrätt med en avdelning som heter Mat & Dryckesmarknad vilket medför att vi kommer att erbjuda en ännu större upplevelse med en egen mat och dryck-avdelning. Precis som på Mitt kök kommer det att finnas en rad olika mat- och dryckesutställare med smak- och vinprovningar.

- Hem, villa & bostadsrätt i Göteborg kommer att erbjuda allt som rör hemmet. Det blir en scen med ett riktigt vasst program för både de som är intresserade av Hem, villa & bostadsrätt men även de mat- och dryckesintresserade, säger projektchefen Göran Ekberg.

För mer information kontakta:
Göran Ekberg, projektchef, goran.ekberg@stockholmsmassan.se, 08-749 43 06
Catarina Oscarsson, pressansvarig, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se 08-749 43 66
http://stockholm.hemochvilla.se/ http://goteborg.hemochvilla.se/

Bilder