Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

För barnen Gustav Kaiser

Barnens Snickarstig och Marsipanverkstad

Vi har många olika aktiviteter för barnen som följer med på mässan. De kan bygga tillsammans med våra profiler på Gör det själv-torget, knåda ihop olika skapelser i Marsipanverkstaden, bygga och pyssla själva i Barnens Snickarstig och leka i studsmattor och hoppborgar.

I Barnens Snickarstig (C05:52) får era barn chansen att i en rolig och inspirerande miljö testa på att bygga ihop sina egna prylar, och ta med sig hem. De får såga, hamra, limma, spika, skruva och måla. Fantasin har inga gränser här! Aktiviteten är öppen för alla barn under hela mässan och kostnadsfri. Vi vill däremot poängtera att barnpassning inte är inkluderat i aktiviteten, utan föräldrar måste på eget ansvar passa sina barn i aktivitetsområdet.

I vår marsipanverkstad kan både stora och små testa på att kreativt arbeta med marsipan. Testa på att tillverka marsipanrosor och ta med era ätbara kreationer hem.

Barnens lekhörna (B05:52) är full av studsmattor och hoppborgar, en rolig miljö för barnen att leka och springa runt på.

En rolig scenaktivitet för hela familjen att se tillsammans är Pannkaksduellen! På scenen Arnell med gäster (B06:34) möts deltagare utvalda av Anders Arnell för att tävla mot varandra i konsten att steka pannkakor på tid.

Pannkaksduellen tider:
Fredag 27 okt kl. 16:00
Söndag 29 okt kl. 15:00

Vi tackar Studsexperten och North Trampoline för studsmattor och hoppborgar.