Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Arnell med gäster

Tips och trix i köket med Arnell och gäster

Anders Arnell, konferencier och matpredikant, bjuder på användbara tips i köket, välkomnar frågor och lagar mat tillsammans med gäster på sin scen "Arnell med gäster". Här välkomnas även besökarna att dela med sig av sina egna kunskaper.

Anders Arnell som bland annat driver restaurangen Arnell på Kajen på Marstrand möter besökarna i scenprogrammet ”Tips och trix i köket”. Här svarar han på besökarnas frågor, lagar mat tillsammans med gäster och bjuder på användbara tips i köket.

– Tanken är att vi ska följa den övriga linjen för mässan – rådgivning, kunskap och inspiration. Vi kommer att laga mat på scenen men det blir mycket fokus på frågor från besökarna. Hur gör vi julskinkan, vad gjorde jag för fel när jag stekte laxen. Det kan vara vilken fråga som helst, säger Anders och fortsätter:

– Vi vill ha en interaktion. Besökarna ska veta att de kan avbryta för att ställa frågor eller dela med sig av sina kunskaper i köket. Plötsligt kan man passa frågor fram och tillbaka mellan de som är på plats.

En av gästerna är Svante Wedin från Hälsö Fisk som ger konkreta tips om fisk och skaldjur.

Vad är det bästa med att möta mässbesökarna?
– Det är spännande med mässor eftersom man ofta får en konkret, spontan reaktion på det man antingen tillagar eller det man pratar om. Det är väldigt roligt. Det blir levande till skillnad från till exempel radio där du inte ser din publik.