Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Mat och dryck

Hem, villa & bostadsrätt med mat och dryck

Vi är mässan för ditt hem – här kan du få allt från första ritningen på ditt hus till maten på spisen och drycken i glaset!

På Hem, villa & bostadsrätt erbjuder vi våra besökare en upplevelse utöver det vanliga. Börja med ett besök till våra utställare med produktområden för hemmet för lite shopping av nya produkter eller påbörja processen av ett husbygge. Efteråt, låt oss locka dig till vårt produktområde för alla mat- och dryckesälskare.

Vinprovning

Här får du provsmaka vin och champagne, ostar och choklad och dessutom få tips på goda och snabba måltider för olika tillfällen. Här finns utställare med prisbelönta ostar, delikatesser från Italien, kvalitetssäkrat viltkött, choklad, praliner, tryfflar och mycket mer.

Missa inte våra smakrika vinprovningar i vårt vinprovarrum! Läs mer här »

"Arnell med gäster"

Glöm inte att svänga förbi scenen där allt händer. Matpredikanten och krögaren Anders Arnell håller i scenprogrammet på scenen "Arnell med gäster" där du bland annat kan lyssna till föreläsningar av våra profiler se kockar laga mat som du senare får smaka på. Arnell bjuder även upp våra profiler för att tävla i pannkaksdueller, lagar mat och bjuder besökarna på smakprover samt vägleder oss igenom kanelbulletävlingen där Västsveriges bästa kanelbulle ska utses av en jury.

Boka din plats till en av våra vinprovningar här » (biljetterna släpps snart)

Mat och dryck

Pannkaksduell