Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Smartworld

Välkommen till M3 SmartWorld!

Låt oss på Hem, villa & bostadsrätt hjälpa dig att skapa ett smart hem som underlättar din vardag.

Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer det att vara en självklarhet att kunna styra belysning, värme, lås, larm och mycket annat i våra mobiltelefoner och smarta klockor. På Hem, villa & bostadsrätt bygger vi upp M3 SmartWorld, ett hem där du möts av nytänkande och innovativa produkter som tillsammans skapar ett smart och uppkopplat hem. Flertalet leverantörer finns på plats för att demonstrera sina produkter och du som besökare har möjlighet att ställa frågor, testa och i slutändan köpa många av de smarta produkterna.

Utvecklingen har gått fort vad gäller produkter och tjänster i den smarta kategorin. Men möjligheten att få testa dessa produkter är begränsad. Därför skapar vi M3 SmartWorld – en plats för besökarna att testa produkterna och prata direkt med leverantörerna som finns på plats för att visa och berätta om hur du kan skapa ditt egna smarta hem med dagens teknik och möjligheter.

I skrivande stund är följande företag klara för M3 SmartWorld: LG, BMW, Manetos, Garmin, D-Link, m.nu och Stihl. Produktområdena är nätverk, övervakning, vitvaror, tv, ljud/hi-fi, motor, hälsa, energi, home automation och trädgård. Fler företag och produktområden är på ingång.

– Det är otroligt kul att få visa upp helhetslösningar med stora partners som ligger långt framme på området och där vi tillsammans får möjlighet att visa upp framtidslösningar som redan finns för mässbesökarna, Mikael Lindkvist, chefredaktör för M3.

M3 SmartWorld arrangeras i samarbete med Hem, villa & bostadsrätt, IDG och några av de ledande företagen inom smarta  hemmet-produkter. Här finns allt ifrån nätverkslösningar och underhållningssystem till bland annat vitvaror och elbilar.

IDG.se är störst på IT-nyheter i Sverige. M3 är Sveriges största prylsajt där allt konsumentrelaterat innehåll från IDG samlas under en stor portal med ca 550 000 unika besökare  varje vecka. Under varumärket SmartWorld samlar M3 allt som har med det smarta uppkopplade hemmet att göra.

Smartworld på Facebook »