Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Hem, villa & bostadsrätt

Om Hem, villa & bostadsrätt

Västsveriges bredaste boendemässa - Allt för ditt hem

Välkommen tillbaka till Hem, Villa & Bostadsrätt på Svenska Mässan i Göteborg 2019.

Allt för hemmet under ett och samma tak!
Hem, villa & bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Här bjuder vi våra besökare på rådgivning, kunskap och inspiration.

Det här är Hem, villa & bostadsrätt

 • Mässans innehåll

  Rådgivning
  Ta med dig ritning, foton eller tankar och idéer att diskutera med våra utställare på plats. Oavsett om du ska bygga hus, renovera hemma eller behöver hjälp med färg och form i inredningen så har vi utställare på plats som kan ge dig tips och råd.

  Kunskap
  Vi är en plats för kunskap där du som besökare får svar på dina frågor och funderingar. Du får lära dig att hantera verktyg rätt, vad det innebär att vara med i en bostadsrättsförening, hur man renoverar köket på bästa sätt och mycket mer.

  Inspiration
  Inspireras till att förnya ditt hem, bygga nytt hus, måla om, möblera om och mycket mer. Bli en bättre hemmafixare, få nya idéer till hur du kan planera din trädgård, inspireras till att bygga egna lösningar till ditt hem och mycket mer.

  2017 besökte omkring 10 000 personer Hem, Villa & Bostadsrätt på Svenska Mässan i Göteborg. Vi har omkring 150 utställande företag. Vi är Västsveriges bredaste boendemässa med ett brett utbud av utställare inom produktområdena bostadsrätt, bygg, energi, hemelektronik, inredning, el/design och funktion, kök och förvaring, utemiljö, vvs och bad med mera.

  För alla mat- och dryckesälskare
  Hem, Villa & Bostadsrätt i Göteborg har även produktområdet mat och dryck. Här får du provsmaka viner, ostar och gå på vinprovningar.

  Träffa våra profiler
  Våra profiler som finns på plats under mässan är snickaren och tv-profilen Björn Christiernsson, inredaren och programledaren Isabelle McAllister, hantverkarna och tv-profilerna Pirre & Mackan samt trädgårdsmästaren Linda Schilén. På mässan får du träffa profilerna, bygga tillsammans med dem och ställa dina frågor om inredning, renovering, byggtankar och trädgård.

  Profilerna
  Pirre, Mackan, Isabelle, Björn och Linda.

 • Aktiviteter

  Bostadsrättens dag
  Om du bor i bostadsrätt eller har tankar på att köpa bostad ska du passa på att komma till mässan på lördag när Bostadsrättens dag anordnas. Det blir en heldag på mässan i bostadsrättens tecken med fokus på kunskap och rådgivning om allt från prisutveckling på bostadsrätter, vad du ska tänka på vid köp av bostad och information till den som är med i bostadsrättsföreningens styrelse. Arrangeras av Bostadsrätterna.

  Gör det själv-torget
  Här får du snickra, pyssla och bygga tillsammans med våra stjärnprofiler som är expert på sitt område. Du väljer vad du vill göra och med hjälp av profilerna lär du dig att använda verktyg rätt och bygger ihop din valda produkt. Sen kan du måla den och ta med dig den hem!

 • Utställare med allt för hemmet

  Hem, Villa & Bostadsrätt erbjuder ett brett sortiment med produkter och tjänster för hemmet. Här kan du börja med ett hus eller en lägenhet och fylla den med allt som du behöver; hemelektronik, energi, kök, vvs & bad och mycket mer. Vi har även produktområdet mat och dryck. Här får du provsmaka viner, ostar och gå på vinprovningar.

  Här finns allt för ditt hem under ett och samma tak!