Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Barnens Snickarstig

Hitta oss på kartan
Låt barnen använda sin fantasi i Barnens Snickarstig. Här får dem chans att snickra, hamra, pyssla och limma ihop sina egna kreationer. Kanske har du en mini-hantverkare i familjen?

I Barnens Snickarstig får era barn chansen att i en rolig och inspirerande miljö testa på att bygga ihop sina egna prylar, och ta med sig hem. De får såga, hamra, limma, spika, skruva och måla. Fantasin har inga gränser här!

På plats kommer en värdinna att finnas till hjälp för era barn. Här kan ni också hitta inredaren och programledaren Isabelle McAllister, eller någon annan av våra profiler, som kommer förbi för att inspirera barnen och ge dem tips. Kanske kommer ditt barn att lära sig snickra av Snickar-Björn?

Aktiviteten är öppen för alla barn under hela mässan och kostnadsfri. Vi vill däremot poängtera att barnpassning inte är inkluderat i aktiviteten, utan föräldrar måste på eget ansvar passa sina barn i aktivitetsområdet.

I Barnens Snickarstig hittar vi snickarbänkar med verktyg, granar och stubbar, hus och skog. Allt för att skapa en inspirerande plats för era barn där dem kan skapa fritt och pyssla. Barnen får bygga vad de vill och sedan ta med sig sitt bygge hem.

Barnens Snickarstig - C05:52